Κόσμος

Κερδίζει το “στοίχημα” με το ΔΝΤ η Ρουμανία


1,8 δισ. ευρώ θα πάρει άμεσα η Ρουμανία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), μετά την πρόοδο που σημείωσε η οικονομία της.

Τα χρήματα που έχει δώσει το ΔΝΤ μέχρι τώρα στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μαζί με το ποσό αυτό φτάνουν τα 6,5 δισ. ευρώ.

Συνολικά η χώρα θα λάβει 12,3 δισ. ευρώ.

Οι αρμόδιοι του ΔΝΤ συνιστούν “Πειθαρχία και συνετή πολιτική” στη Ρουμανία για να διαχειριστεί όχι μόνο τα κονδύλια, αλλά και την οικονομική κρίση.

Η συμφωνία του διεθνούς οργανισμού με τη Ρουμανία υπογράφτηκε τον περασμένο Μάιο και είναι διάρκειας 24 μηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα