Κόσμος

Κι άλλη… φονική selfie! Έπεσε σε καταρράκτη και σκοτώθηκε

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε για χάρη μιας... selfie!

Αυτή τη φορά, Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε από την πτώση του σε καταρράκτη στο νησί Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, καθώς τραβούσε μια “selfie”, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία. Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα σε αυτό το τουριστικό μέρος, που φημίζεται για τις παραλίες του με την λευκή άμμο και τις εκδρομές στην ζούγκλα.
Ο 33χρονος Γάλλος έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, στο ίδιο μέρος που είχε σκοτωθεί τον Ιούλιο ένας Ισπανός τουρίστας.

“Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασύρουμε το πτώμα του επειδή η περιοχή είναι απόκρημνη και το έδαφος ολισθηρό”, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Πουβαντόλ Βιριγιαβαρανγκούλ. “Ο φίλος του μας διηγήθηκε ότι προσπαθούσε να πάρει μια selfie, γλίστρησε και έπεσε”, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες “sslfie”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός αξιωματούχος: Η μεταπολεμική Ουκρανία θα μπορούσε να μοιάζει με το Βερολίνο μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο – Αντί για τείχος, ο Δνείπερος
Το σενάριο διαίρεσης της Ουκρανίας έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο μιας πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας σύμφωνα με τους «Times» που φιλοξενούν συνέντευξη του Αμερικανού απεσταλμένου Κιθ Κέλογκ
Στρατιώτες των Συμμάχων μπροστά στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στο μεταπολεμικό Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1945