Κόσμος

Κηδεία πάπα Φραγκίσκου: Οι τέσσερις λέξεις της Μελάνια στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ για να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο

Η στιγμή που η Μελάνια Τραμπ χρειάστηκε να επέμβει και να βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να ξεπεράσει μια αμήχανη στιγμή

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το παρών στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου και έγινε πάλι το επίκεντρο σπάζοντας το dress code ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Μελάνια Τραμπ για να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε με μπλε κουστούμι αντί του μαύρου που συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ πρωταγωνίστησε και σε μια άλλη άβολη σκηνή, με την Μελάνια Τραμπ να αναλαμβάνει τον ρόλο του «πυροσβέστη».

Σύμφωνα με την dailymail αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τις τέσσερις λέξεις που είπε η Μελάνια Τραμπ στον Ντόναλντ για να μην γίνουν τα πράγματα άβολα στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου.

Είναι αυτή η στιγμή που η Μελάνια Τραμπ χρειάστηκε να επέμβει και να βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να ξεπεράσει μια αμήχανη στιγμή στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου σήμερα, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος παραλίγο να διαπράξει ένα διπλωματικό ατόπημα.

Συγκεκριμένα σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της τρίωρης καθολικής λειτουργίας, οι ηγέτες κλήθηκαν να «προσφέρουν ο ένας στον άλλο ένα σημάδι ειρήνης» κάνοντας χειραψίες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθούσε την διαδικασία χωρίς να συμμετέχει στο τελετουργικό και κάπου εκεί ανέλαβε πρωτοβουλία η Μελάνια Τραμπ.

«Πρέπει να το κάνεις», ψιθύρισε στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ η Μελάνια και αμέσως μετά ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσφερε το χέρι του, μάλλον ψυχρά, στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπήρχαν πτώματα παντού» λένε μάρτυρες του μακελειού με τους 11 νεκρούς στο Βανκούβερ - Δεν προκύπτει συσχετισμός με τις αυριανές Καναδικές εκλογές
Δεν υπάρχουν αναφορές για το αν η φονική παράσυρση στο Βανκούβερ σχετίζεται με τις επερχόμενες εκλογές της χώρας, ενώ η χώρα δεν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση στο φεστιβάλ
Ιατροδικαστές της αστυνομίας του Βανκούβερ ερευνούν τη σκηνή ενός ύποπτου οχήματος και τα πτώματα των θυμάτων που κείτονται καλυμμένα στο έδαφος, αφού αυτό έπεσε πάνω στο πλήθος σε ένα πάρτι στο Λαπού Λαπού, στο οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν πολλοί άνθρωποι, στο Βανκούβερ του Καναδά