Κόσμος

Κιμ Γιονγκ Ουν σε Τραμπ: Σε έχει πιάσει υστερία!

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε σήμερα τις ΗΠΑ κατά της κλιμάκωσης της στρατιωτικής και οικονομικής πίεσης για το πυρηνικό της πρόγραμμα κι αναφορικά με την τελευταία επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) που πραγματοποίησε η Πιονγιάνγκ, στα τέλη Ιουλίου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA) μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ “έχουν καταληφθεί από υστερία” καθώς “αιφνιδιάστηκαν από την συνεχιζόμενη επίδειξη των επιθετικών πυρηνικών δυνατοτήτων που διαθέτει η Βόρεια Κορέα”.

Τραμπ: “Στραγγαλίζει” οικονομικά τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Η Ουάσινγκτον έχει απειλήσει την Πιονγιάνγκ με τη χρήση στρατιωτικών μέσων, μετά την δεύτερη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου ICBM που πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα στις 28 Ιουλίου, ενώ στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-1B πραγματοποίησαν διελεύσεις πάνω από την Κορεατική Χερσόνησο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο