Κόσμος

Κίνα: 37 νέα κρούσματα κορονοϊού – Τα 22 ασυμπτωματικά

Η Κίνα ανέφερε χθες 37 κρούσματα μόλυνσης από το νέο κορονοϊό, με τα 22 από αυτά να είναι ασυμπτωματικά.

Τα 15 κρούσματα με συμπτώματα είναι αυξημένα σε σύγκριση με τα επτά περιστατικά που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας.

Η επιτροπή ανακοίνωσε ότι όλες οι περιπτώσεις αφορούν σε εισαγόμενες μολύνσεις, με την εμπλοκή ταξιδιωτών από το εξωτερικό, καθώς καταγράφηκε η 26η συνεχόμενη ημέρα χωρίς τοπικές μολύνσεις.

Ο αριθμός των νέων ασυμπτωματικών περιστατικών αυξήθηκε επίσης σε 22, από τα 15 που είχαν καταγραφεί την προηγούμενη ημέρα. Η Κίνα δε συμπεριλαμβάνει αυτά τα ασυμπτωματικά περιστατικά ως επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από την COVID-19.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο «πόλεμος» Τραμπ με το Χάρβαρντ, το «πάγωμα» χρηματοδότησης 2,2 δισ. δολαρίων και η απάντηση του Πανεπιστημίου: «Δεν παραδίδουμε την ανεξαρτησία μας»
«Καμία κυβέρνηση, οποιονδήποτε και αν είναι το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία, δεν πρέπει να υπαγορεύει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια τι πρέπει να διδάσκουν, ποιους μπορούν να εγγράφουν»
Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία στο Κέιμπριτζ 1