Κόσμος

Κίτρινα γιλέκα: Ο Τραμπ… βρήκε την λύση – “Αφήστε την συμφωνία του Παρισιού και δώστε αλλού τα λεφτά”

Σχολιάζοντας τις συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» στο Παρίσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι είναι ίσως καιρός να απαλλαχθούμε από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

«Πολύ θλιβερή ημέρα και νύχτα στο Παρίσι» επισήμανε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

«Ίσως είναι καιρός να μπει τέλος στη γελοία και εξαιρετικά δαπανηρή Συμφωνία του Παρισιού και να επιστρέψουμε τα χρήματα στους πολίτες υπό τη μορφή μιας μείωσης φόρων;».

Ήδη σήμερα το πρωί ο ένοικος του Λευκού Οίκου είχε αφιερώσει ένα πρώτο tweet στις διαδηλώσεις και τις ταραχές στη Γαλλία.

«Η συμφωνία του Παρισιού δεν λειτουργεί τόσο καλά για το Παρίσι. Διαδηλώσεις και ταραχές παντού στη Γαλλία» είχε γράψει σε σχέση με την τέταρτη κατά σειρά ημέρα μαζικών διαδηλώσεων.

Οι διαδηλωτές «φωνάζουν, Θέλουμε τον Τραμπ. Λατρεύω τη Γαλλία» σημείωσε επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter, χωρίς ωστόσο κάποιος παρατηρητής να έχει καταγράψει τέτοιου είδους συνθήματα στα χείλη των διαδηλωτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ – Είχε κατηγορήσει τον Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για βιασμό
Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
Η Βιρτζίνια Τζούφρε
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Πάπα Φραγκίσκο - Το σφράγισμα του φέρετρου και η πορεία προς την ταφή
Ο τάφος του Πάπα Φραγκίσκου θα είναι λιτός, όπως εκείνος το είχε ζητήσει, από μάρμαρο Λιγυρίας (επαρχία της βόρειας Ιταλίας), από τη γη της καταγωγής των παππούδων του
Πάπας Φραγκίσκος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου