Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κλαίμε! Τα παιδιά της επιστρέφουν στο σχολείο και το γιορτάζει [pics]

Κλαίμε! Τα παιδιά της επιστρέφουν στο σχολείο και το γιορτάζει [pics]

Η μητέρα 5 παιδιών Keshia Leeann Gardner από την Αλαμπάμα συνόψισε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς νιώθει που τα παιδιά της επιστρέφουν στο σχολείο.

Αφού τα παιδιά της είναι παραταγμένα σε σειρά πίσω της, η ίδια κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα για να περιγράψει τη χαρά της. “Καλή 1η μέρα στο σχολείο, θα μου λείψετε” ήταν το σχόλιό της, με τη φωτογραφία να έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral με πάνω από 260.000 shares.

Όσοι παρατήρησαν τη φωτογραφία, απόλαυσαν και τις αντιδράσεις των παιδιών της. “Μου αρέσει που γελάνε τα μικρότερα παιδιά, ο μεσαίος γιος φαίνεται ντροπιασμένος και ο μεγαλύτερος το έχει δει να συμβαίνει τόσες φορές που δεν πτοείται”, έγραψε μια γυναίκα.

Φυσικά και δεν ήταν λίγα τα σχόλια από γονείς που σχολίασαν πόσο πολύ ταυτίζονται μαζί της. “Πραγματικαααααααά σε καταλαβαίνω!”, έγραψε μια μητέρα.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η κόρη της Keshia Leeann Gardner, Emily. “Χαίρομαι που θα λείψουμε τόσο πολύ στη μαμά μας”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε την απολαυστική φωτογραφία.

“Το κάνουμε κάθε χρόνο. Ο άντρας μου μας τραβάει. Τις βγάζουμε πολύ γρήγορα πριν φύγουμε για την πρώτη μέρα στο σχολείο”, σχολίασε η Keshia Leeann Gardner. Μόνο που αυτή τη φορά η ξεκαρδιστική φωτογραφία τους βρήκε απίστευτη ανταπόκριση. “Για κάποιο λόγο φέτος έγινε viral”.

 

 

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε