Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κλείδωσαν μωρό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Το πέρασαν για κούκλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείδωσαν μωρό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Το πέρασαν για κούκλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιάζει με σενάριο ταινίας κι όμως πράγματι συνέβη σε βρεφοκομείο του Σικάγο. Οι υπεύθυνοι του σταθμού αφού τελείωσε η βάρδιά τους και έκλεισαν το σταθμό, ξέχασαν μέσα ένα μωρό μόλις ενός έτους.

Πιθανώς οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού να μην αντιλαμβάνονταν το λάθος τους, ωσότου ερχόταν το επόμενο πρωί που θα έβλεπαν το μωρό κλεισμένο μέσα στο σταθμό. Ο πατέρας του μικρού Journee, Cornelius Jones, ενώ έφτασε στον σταθμό να παραλάβει το παιδί του, 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που κλείνει κανονικά, έμεινε έκπληκτος. Ο σταθμός είχε κλείσει. Και ο ίδιος, δεν ήξερε τι να κάνει. Το τρομακτικό είναι, όπως ανέφερε και ο ίδιος, την άκουγε. Άκουγε την κορούλα του μέσα από το δωμάτιο του σταθμού να κλαίει.

Εξοργισμένος και ανήσυχος ο πατέρας κάλεσε αμέσως για βοήθεια και η πυροσβεστική υπηρεσία, μετά από λίγα λεπτά, άνοιξε την πόρτα. Με βίντεο που τραβούσε κάποιος που ήταν παρών, το στιγμιότυπο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με το μωράκι να κλαίει ασταμάτητα. Ο πατέρας της μικρούλας, Τζόουνς είπε, “Ήμουν τρομοκρατημένος και στενοχωρημένος, διότι ήξερα ότι ήταν εκεί στο σκοτάδι, μόνη της και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω. Με το που άνοιξαν οι άνδρες της πυροσβεστικής την πόρτα, και ένας από αυτούς έριξε φως με το φακό προς τα αριστερά, την είδα. Σερνόταν προς το μέρος μας κλαίγοντας και η καρδιά μου πήγε να σπάσει”.

Γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στον σταθμό, απαίτησαν πως πρέπει να κλείσει γιατί “ανεξαρτήτως ηλικίας των παιδιών, είναι επικίνδυνο να τα ξεχνάς μέσα στο σκοτάδι.”

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε