Κόσμος

Κλειστό για δύο μέρες το μετρό λόγω… αρουραίων!

Αρουραίοι στο μετρό προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Μελβούρνη για ένα 48ωρο!

Συγκεκριμένα την Τρίτη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6.30μ.μ. σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου κοντά στο σταθμό του Ρίτσμοντ και οι εργάτες του μετρό δούλευαν πυρετωδώς δυο μέρες προσπαθώντας να επισκευάσουν τη βλάβη.

Συνολικά ανετράπη η κανονική λειτουργία σε 2400 δρομολόγια και εκτιμάται πως αυτό επηρέασε περί τους 140,000 επιβάτες!

Μετά από σχετικές έρευνες, ως πιο πιθανοί δράστες αποδείχθηκαν τα ποντίκια, που μασώντας το πλαστικό περίβλημα, άφησαν «γυμνά» καλώδια υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος και προκάλεσαν τη φωτιά.

Μέλη του συνεργείου δήλωσαν πως μια φωλιά ποντικών βρέθηκε όχι πολύ μακριά και εντόπισαν ενδείξεις που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Διαβάστε επίσης:

Ξέρετε τι είναι το Zonkey;

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΤο ηφαίστειο που βγάζει μπλε λάβα!

Εντυπωσιακές ΦΩΤΟΜια καφετέρια μόνο… για γάτες! (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θέλουμε πόλεμο με την Κίνα» λέει ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ – «Ο στρατός τους έχει πολύ μεγάλη παρουσία στο δυτικό ημισφαίριο»
«Θα επιδείξουμε αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές του Πεκίνου», προειδοποίησε, παράλληλα, ο επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου
Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Pete Hegseth
Βασιλιάς Κάρολος στο ιταλικό Κοινοβούλιο: Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται δεδομένη
Ο Κάρολος θέλησε να μιλήσει ιταλικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές και γερουσιαστές υπογράμμισε με αρκετή δόση χιούμορ ότι «ελπίζει να μην κατέστρεψε τη γλώσσα του Δάντη»
Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά στο ιταλικό κοινοβούλιο