Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: Έγκυος στον 7ο μήνα γέννησε μέσα στο λεωφορείο

Κωνσταντινούπολη: Έγκυος στον 7ο μήνα γέννησε μέσα στο λεωφορείο
ΦΩΤΟ από Asayiş Berkemal @asayisberkemal0

Έγκυος 35 εβδομάδων γέννησε μέσα σε λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος ευχαρίστησε τον οδηγό του οχήματος, αλλά και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε να βοηθήσει.

Η Hanife Mete από την Κωνσταντινούπολη, έγκυος στον έβδομο μήνα, γέννησε με την υποστήριξη του συζύγου της, του Cemal Mete, μέσα στο λεωφορείο.

Η έγκυος γυναίκα άρχισε να ψάχνει για ταξί για να πάει στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, καθώς οι πόνοι της έγιναν πιο έντονοι.

Μη μπορώντας να βρούνε ταξί, πήραν το λεωφορείο, νομίζοντας ότι θα φτάσουν στο νοσοκομείο πιο γρήγορα.

Καθώς οι πόνοι του τοκετού, μεγάλωναν, ο οδηγός του οχήματος ενημέρωσε τους προϊστάμενους και κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τη Milliyet, πάρκαρε στο Küçükçekmece Cennet Mahallesi και αποβίβασε τους υπόλοιπους επιβάτες, που συνέχισαν με άλλο λεωφορείο.

Ο σύζυγος στην ουσία ξεγέννησε τη γυναίκα του, και ανακοίνωσε ότι θα ονομάσουν Yılmaz το αγόρι που έφεραν στον κόσμο.

Μετά τη γέννα, η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Esenyurt Necmi Kadıoğlu» της Κωνσταντινούπολης και χαίρουν άκρας υγείας.

Περιγράφοντας τη στιγμή της γέννησης ο πατέρας ανέφερε:

«Δουλεύω ως υπάλληλος στο κατάστημα. Η γυναίκα μου είναι νοικοκυρά. Αυτό είναι το 5ο παιδί μας. Φοβόμουν πολύ ότι κάτι θα συμβεί στο μωρό και στη γυναίκα. Το λεωφορείο ήταν εντελώς γεμάτο. Ο οδηγός κατέβασε όλον τον κόσμο και περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο. Η γέννα έγινε πριν φτάσει…», είπε.

πηγή: milliyet

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις