Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κόρεϊ Κομπερατόρε: Η χήρα του πυροσβέστη που σκοτώθηκε στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει στον Μπάιντεν

Κόρεϊ Κομπερατόρε: Η χήρα του πυροσβέστη που σκοτώθηκε στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει στον Μπάιντεν
Reuters

Η χήρα του Κόρεϊ Κομπερατόρε (Corey Comperatore), του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς (Thomas Matthew Crooks) στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, αρνήθηκε να μιλήσει στον Τζο Μπάιντεν, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επικοινώνησε μαζί της για να την συλλυπηθεί.

Με δηλώσεις της στη «New York Post» η Έλεν Κομπερατόρε (Helen Comperatore), σύζυγος του πυροσβέστη που σκοτώθηκε στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ, αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να μιλήσει στον Μπάιντεν.

«Δεν ήθελα να του μιλήσω. Ο σύζυγός μου ήταν αφοσιωμένος Ρεπουμπλικάνος και δεν θα ήθελε να του μιλήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η προεκλογική ομιλία του Τραμπ στην Πενσιλβάνια επρόκειτο να είναι μια «συναρπαστική μέρα» για όλη την οικογένεια Κομπερατόρε που υποστηρίζει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί ο Κόρεϊ Κομπερατόρε φώναξε «πέστε κάτω» και χρησιμοποίησε το σώμα του ως ασπίδα για να προστατεύσει τα μέλη της οικογένειάς του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Έλεν Κομπερατόρε σχολίασε πως ο Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί της αλλά το τηλεφώνημα του Μπάιντεν δεν ήταν ευπρόσδεκτο.

«Δεν έχω καμία κακία απέναντι στον Τζο Μπάιντεν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην πολιτική. Υποστηρίζω τον Τραμπ, αυτόν θα ψηφίσω, αλλά δεν έχω κακία απέναντι στον Μπάιντεν», τόνισε η Έλεν Κομπερατόρε για να σημειώσει: «Δεν έκανε ο Μπάιντεν κάτι κακό στον σύζυγό μου, ένα κατάπτυστο 20χρονο παιδί το έκανε».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις