Κόσμος

Κορονοϊός: 348 κρούσματα και 7 νεκροί στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο

384 νέα κρούσματα κορονοϊού είχαμε στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζονται έτσι τα συνολικά κρούσματα σε 6.813.

Παράλληλα επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα τα συνολικά θύματα στην Αίγυπτο να έχουν φτάσει τα 436.

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι ενδεχομένως θα χαλαρώσουν τα προληπτικά μέτρα που έχει λάβει για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Ραμαζανίου, στις 24 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που παρουσιάστρια του CNN Turk νιώθει τον σεισμό των 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη και τρέμει
«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό σεισμό αυτή τη στιγμή. Γίνεται αισθητός στην Κωνσταντινούπολη. Ας παραμείνουμε ήρεμοι», είπε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της
Η παρουσιάστρια του CNN Turk την ώρα του σεισμού στην Κωνσταντινούπολη 6