Κόσμος

Κορονοϊός – Γερμανία: Αρχές του 2021 τα πρώτα εμβόλια στην Ευρώπη

Ο κορονοϊός παίζει χωρίς… αντίπαλο μέχρι να βρεθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα εμβόλια στην Ευρώπη θα πάρουν έγκριση στις αρχές του 2021.

Την ώρα που ο κορονοϊός σαρώνει την Ευρώπη, τα πρώτα εμβόλια αναμένεται ότι θα έχουν εγκριθεί στις αρχές του επόμενου έτους, δήλωσε ο επικεφαλής της αρμόδιας για τα εμβόλια ρυθμιστικής αρχής της Γερμανίας, την Παρασκευή (02.10.2020).

“Αυτό που σαφώς αναμένουμε, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, είναι ότι τα εμβόλια θα λάβουν έγκριση για κυκλοφορία στην αγορά στην Ευρώπη στις αρχές του ερχόμενου έτους”, τόνισε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων μέσω διαδικτύου ο Κλάους Τσίχουτεκ, ο οποίος είναι επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Πάουλ Έρλιχ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έσοδα ρεκόρ για το Χονγκ Κονγκ από τις συναυλίες των Coldplay που παρακολούθησαν 200.000 κόσμου
Το Χονγκ Κονγκ στοιχηματίζει σε εκδηλώσεις - υπερπαραγωγές, καθώς η πόλη είναι κορυφαίος ασιατικός προορισμός για συναυλίες παγκόσμιας κλάσης, αθλητικά τουρνουά και πολιτιστικά θεάματα
Ο τραγουδιστής των Goldplay Κρις Μάρτιν
Η αγκαλιά του Πάπα Φραγκίσκου στον μικρό Εμάνουελ που έκλαιγε για τον νεκρό άθεο πατέρα του
Το παιδί, που ονομάζεται Εμάνουελ προσπαθεί να κάνει μια ερώτηση στον Πάπα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην ενορία του Αγίου Παύλου του Σταυρού στη Ρώμη τον Απρίλιο του 2018
Ο Πάπας Φραγκίσκος αγκαλιάζει τον μικρό Εμάνουελ