Κόσμος

Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας στο Live News από Ελληνίδα που ζει στην Ιταλία!

Ο κορονοϊός έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της Ιταλίας, όπου καταγράφηκαν 250 θάνατοι μόνο σε μια μέρα!

Κι αυτό η Θεώνη Χρονοπούλου, κάτοικος Βένετο, το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής, 13.03.2020, στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, έκανε τη δική της έκκληση στους Έλληνες να παραμείνουν σπίτι τους και να λάβουν αυστηρά μέτρα.

Click4more: Κοροναϊός: Η οργή Κικίλια για τις… καφεδιές! video

«Έβλεπα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τους πολίτες να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι Ιταλοί. Δεν πήραν σοβαρά την κατάσταση. ‘Δεν θα σταματήσουμε να ζούμε για έναν ιό’ έλεγαν. Και εδώ όταν έκλεισαν τα σχολεία, δεν βγήκαν να μας πουν να καθίσουμε σπίτι μας» ανέφερε η κυρία Χρονοπούλου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Το επόμενο μέτρο ήταν να κλείσουν τα αεροδρόμια, χάθηκαν δουλειές και ταξίδια. Όλοι διαμαρτυρόμασταν. Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω αυτό που έγινε σήμερα. Έτσι έπρεπε να γίνει και εδώ. Μπαμ και κάτω. Δεν θα είχαμε αυτή την τραγωδία τώρα».

«Το ευτύχημα για την Ελλάδα είναι ότι προϋπήρχε το παράδειγμα της Ιταλίας. Εμείς δεν είχαμε κάποιον να μας προειδοποιήσει. Η Ελλάδα έχει ένα παράδειγμα, ας μην το ακολουθήσει».

Κορονοϊός: Δείτε την δραματική της έκκληση

Πηγή: Live News.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση «βλέπουν» πίσω από το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία – Σε 6 έως 10 ώρες η αποκατάσταση
Κυκλοφοριακό κομφούζιο και τεράστια προβλήματα σε αεροδρόμια, μεταφορές και επικοινωνίες - Ανησυχία και για τα νοσοκομεία που λειτουργούν με γεννήτριες αυτήν την ώρα - Για ιστορικό μπλακ άουτ κάνουν λόγο οι ισπανικές Αρχές
Βαλένθια, Ισπανία 33
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Τρόμος και πανικός μετά το μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία και μέρος της Γαλλίας: «Σκέφτηκα ότι ήταν προοίμιο πολέμου»
Άγνωστα μέχρι τώρα τα αίτια - Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες - Εξετάζεται το σενάριο κυβερνοεπίθεσης - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Κόσμος στην Ισπανία ανεβαίνει με τις σκάλες μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία 3