Κόσμος

Κορονοϊός – Νέα Ζηλανδία: 13 νεκροί και 5.542 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Δεκατρείς άνθρωποι πέθαναν στη Νέα Ζηλανδία το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης ότι, κατά το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν 5.435 κρούσματα, ενώ σημειώθηκαν 107 ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Νέα Ζηλανδία έφθασε τους 1.374 νεκρούς επί συνόλου 1.253.854 επιβεβαιωμένων μολύνσεων. Επίσης, αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 377 ασθενείς με την COVID-19, 6 σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) ή μονάδες αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια
Ο Τραμπ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για μια συμφωνία, τόνισε, αλλά έχει πολλές προτεραιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει περαιτέρω εκτός κι αν υπάρχουν ενδείξεις προόδου.
Μάρκο Ρούμπιο