Κόσμος

Κορονοϊός: Πάνω από 3.000.000 κρούσματα στην Αφρική

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Αφρική ξεπέρασαν σήμερα, Κυριακή 10.01.2021 τα 3 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα Αφρικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (Africa CDC).

Με βάση τον απολογισμό αυτόν, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 3.021.769 και οι νεκροί στους 72.121.

Οι χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο, όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, είναι η Νότια Αφρική, το Μαρόκο, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Αιθιοπία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά χάρη στις ΗΠΑ» λέει ο Λευκός Οίκος απαντώντας για το Άγαλμα της Ελευθερίας
«Μονάχα χάρη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής οι Γάλλοι δεν μιλούν γερμανικά σήμερα, επομένως θα έπρεπε να είναι πολύ ευγνώμονες προς τη μεγάλη χώρα μας»
Το Άγαλμα της Ελευθερίας