Κόσμος

Κορονοϊός – Πολωνία: Θετικός για δεύτερη φορά ο πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθυντή του γραφείου του, όπως μετέδωσε σήμερα Τετάρτη (5.1.2022) το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, PAP.

Ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού που βγήκε θετικό, καθώς υπήρχαν κρούσματα και στο γραφείο του αλλά και στο περιβάλλον του, εξήγησε ο Πάβελ Σροτ, προσθέτοντας ότι δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε απομόνωση.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που μολύνεται από τον κορονοϊό ο Πολωνός πρόεδρος, καθώς είχε βρεθεί θετικός και τον Οκτώβριο του 2020.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος