Κόσμος

Κορονοϊός: Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

Για άγνωστους λόγους το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων RDIF ( Russian Direct Investment Fund).

Εκπρόσωπος του RDIF το οποίο χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού και το προωθεί στο εξωτερικό, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τους λόγους που έγινε αυτό».

Οι διαχειριστές του λογαριασμού ζήτησαν από όλους τους συνδρομητές να απευθυνθούν στο Twitter και να ζητήσουν από την εταιρεία να τους επιτρέψει την πρόσβαση στον λογαριασμό.

«Μέσω του Twitter μοιραζόμασταν ανοιχτά όλα τα στοιχεία για το εμβόλιο και για το πώς λειτουργεί. Μέσω του Twitter είχαμε προτείνει στην AstaZeneca να χρησιμοποιήσει ένα από τα συστατικά στοιχεία του εμβολίου Sputnik-V και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε από κοινού κλινικές δοκιμές» αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: «Αδιανόητη η ευρωπαϊκή ασφάλεια χωρίς την Τουρκία» – Ζητά ισλαμική χώρα με δικαίωμα βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
«Ως αναπόσπαστο τμήμα της Ευρώπης, θεωρούμε τη διαδικασία προσχώρησής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως στρατηγική μας προτεραιότητα» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν