Κόσμος

Κορονοϊός – Βραζιλία: Αρνητικό ρεκόρ με 224.567 νέα κρούσματα και 570 νεκρούς

Ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε η Βραζιλία για την Τετάρτη, καθώς κατέγραψε πάνω από 200.000 νέες μολύνσεις. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 224.567 νέα κρούσματα κορονοϊού, τον υψηλότερο αριθμό μέσα σε μια ημέρα από την εκδήλωση της πανδημίας στην επικράτεια, ενώ υπέκυψαν άλλοι 570 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.

Το προηγούμενο ρεκόρ μολύνσεων κορονοϊού στη Βραζιλία είχε καταγραφεί τη 19η Ιανουαρίου και ήταν 204.854 κρούσματα.

Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής με 213 εκατ. κατοίκους καταγράφει επισήμως έναν από τους βαρύτερους απολογισμούς θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη: οι νεκροί έχουν φθάσει τους 624.413 επί συνόλου 24.535.884 μολύνσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι συνέβη τις τελευταίες ώρες στον Τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο
«Διατήρησαν τα φώτα και το ρεύμα σε λειτουργία μέχρι το τέλος, για να δώσουν χρόνο στο πλήρωμα να εκτοξεύσει τις σωσίβιες λέμβους με ασφάλεια με κάποιο φως αντί για απόλυτο σκοτάδι»
Το κουφάρι του Τιτανικού βρίσκεται δυόμισι μίλια κάτω στον πυθμένα του Βόρειου Ατλαντικού