Site icon NewsIT

Κορονοϊός: «Χτύπησε» και την Pink – Η ανάρτηση στο Instagram

05.04.2020 | 17:05
κορονοϊός

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετική με τη νόσο COVID-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει.

«Πριν από 3 εβδομάδες ο τρίχρονος γιος μου Τζέιμσον και εγώ εκδηλώσαμε συμπτώματα COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και το δικό μου βγήκε θετικό, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Click4more: Συγκλονίζει ο Κρητικός με κορονοϊό στο Λονδίνο: “Ο θάλαμος που με έβαλαν είχε μέσα τον χάρο”

«Η οικογένειά μου έμενε ήδη (σε απομόνωση) στο σπίτι και συνεχίσαμε να το κάνουμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Πριν από λίγες ημέρες, υποβληθήκαμε εκ νέου σε εξετάσεις και τώρα, ευτυχώς, είμαστε αρνητικοί» σημειώνει η Pink στην ανάρτηση, που συνοδεύει με μια φωτογραφία της μαζί με τον γιο της.

Κορονοϊός – Δείτε την ανάρτηση

Η τραγουδίστρια απηύθυνε έκκληση τα τεστ να γίνονται δωρεάν και να είναι ευρέως διαθέσιμα, τονίζοντας ότι αποτελεί «απόλυτη παρωδία και αποτυχία που η κυβέρνησή μας δεν κατάφερε να γίνουν τα τεστ πιο ευρέως προσβάσιμα».

Η Πινκ ανακοίνωσε επίσης μια δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, που θα μοιράσει στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Temple University Hospital στη Φιλαδέλφεια και το Έκτακτο Ταμείο της Κρίσης COVID-19 της πόλης του Λος Άντζελες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version