Site icon NewsIT

Κόστα Ρίκα: Σκότωσαν 29χρονο μοντέλο που περίμενε ταξί για να πάει στα γενέθλια της κόρης της

01.10.2024 | 10:38
Κόστα Ρίκα: Σκότωσαν 29χρονο μοντέλο που περίμενε ταξί για να πάει στα γενέθλια της κόρης της

Μαφιόζικη δολοφονία στην Κόστα Ρίκα, με την 29χρονη που εργαζόταν ως μοντέλο, να πέφτει νεκρή από τα πυρά των δραστών. Το έγκλημα έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

Θύμα η 29χρονη Γουλιάνα Καστίγιο, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο και ήταν γνωστή στην Κόστα Ρίκα. Η δολοφονία της, έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Η άτυχη γυναίκα περίμενε ταξί για να πάει στα γενέθλια της κόρης της. Λίγο πριν επιβιβαστεί, οι δράστες σταμάτησαν με μηχανή και μετά από σύντομο καυγά, άρχισαν να πυροβολούν.

Το 29χρονο μοντέλο έπεσε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η δολοφονία σημειώθηκε  περίπου στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου του 2024, ενώ περίμενε να την παραλάβει κούρσα που είχε κλείσει από την Uber.

«Τη στιγμή της δολοφονίας κάποια άτομα την πλησίασαν με μοτοσικλέτα, εκεινή καβγάδισε μαζί τους και την πυροβόλησαν. Αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Θα έμπαινε στο ταξί της Uber και θα ερχόταν στο πάρτι της κόρης της που γινόταν 8» είπε η μητέρα της 29χρονης.

Συγγενής της κοπέλας δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι μπορεί να έπεσε θύμα ληστών γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Η αλήθεια είναι ότι τα πήγαινε καλά με όλους», είπε ο συγγενής της. «Της πήραν όλα τα υπάρχοντά της, θα πιστεύαμε ότι ήταν σαν ληστεία ή κάτι τέτοιο, μάλλον πάλεψε μαζί τους, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τι συνέβη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτό: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version