Κόσμος

Κρεμάστηκε 9 μήνες μετά την αυτοκτονία του αγοριού της

Δεν κατάφερε να νικήσει τον εφιάλτη της κατάθλιψης και έβαλε τέλος στη ζωή της 9 μήνες μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της.

Η 31χρονη μητέρα δύο παιδιών Jenna Greenwood βρέθηκε νεκρή σπίτι της. Δεν άντεξε τα χρέη, την κατάθλιψη και τα προβλήματα ύπνου ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει την αυτοκτονία του πρώην συντρόφου της Kallum Bate.

Η θλίψη της μετά τον θάνατό του ήταν τόσο μεγάλη που είχε επισκεφθεί μέντιουμ όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Stephen Greenwood.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι συντετριμμένοι μετά τον ξαφνικό χαμό της. Τη νύχτα πριν κρεμαστεί είχε πάει στο μπάρμπεκιου που έκανε ο πατέρας της.

JENNA

Είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Kallum Bate το 2014. Έχασε τη μάχη με την κατάθλιψη και κρεμάστηκε στα 22 του χρόνια τον Αύγουστο του 2016.

“Μου είπαν ότι το είχε πάρει πολύ άσχημα και προσπαθούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα”. Έκανε το καλύτερο δυνατό για να αντέξει την απώλεια και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά.

JENNA

Πηγή: Dailymail

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε 800 δισ. ευρώ για αμυντικές δαπάνες κι ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής
Τι προβλέπει το σχέδιο «ReArm Europe» που παρουσίασε η πρόεδρος της Κομισιόν. Ανακοίνωσε και δάνεια 150 δισ. ευρώ για εξοπλιστικά. «Η Ευρώπη είναι έτοιμη να δράσει τόσο αποφασιστικά όσο επιβάλλει η κατάσταση» διερωτήθηκε
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν