Κόσμος

Κρεμλίνο: Ο Τραμπ θέλει επιτάχυνση του διαλόγου με τον Πούτιν

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε να επιταχυνθεί ο διάλογος με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν συναντήθηκαν στην Οσάκα της Ιαπωνίας όπου έλαβε χώρα η σύνοδος της G20, λέει το Κρεμλίνο.

Ο Τραμπ και ο Πούτιν, οι οποίοι συναντήθηκαν την Παρασκευή (28.6.2019) για 1,5 ώρα στο περιθώριο της συνόδου των 20 ισχυρών του κόσμου, εμφανίστηκε έτοιμος να ξεκινήσει έναν διάλογο με τη Ρωσία για τη στρατηγική σταθερότητα και τον αφοπλισμό.

Τουλάχιστον, αυτό μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, το ζήτημα των Ουκρανών ναυτών που συνέλαβε η Ρωσία στα τέλη του 2018 στην Κριμαία, πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7