Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες νύφης από μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα – Αρνήθηκαν τη βίζα στον γαμπρό

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες νύφης από μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα – Αρνήθηκαν τη βίζα στον γαμπρό

Το ειδυλλιακό ταξίδι του μέλιτος για ένα ζευγάρι στην Ελλάδα έγινε μόνο για έναν και συγκεκριμένα για τη νύφη αφού αρνήθηκαν τη βίζα στον σύζυγό της!

Ενώ οι περισσότεροι νεόνυμφοι περνούν τον μήνα του μέλιτος χαλαρώνοντας στην παραλία και επισκεπτόμενοι απίστευτα μέρη, αυτό το ζευγάρι τον πέρασε χωριστά. Η νύφη αναγκάστηκε να απολαύσει μόνη της τις ελληνικές ομορφιές, καθώς ο σύζυγός της δεν μπορούσε να πετάξει για την Ελλάδα.

Η Huma Mobin ωστόσο έβαλε χιουμοριστική πινελιά στις φωτογραφίες από τον μοναχικό μήνα του μέλιτος. Στις φωτογραφίες ποζάρει μπροστά σε μια σειρά από όμορφες τοποθεσίες, παίρνοντας χιουμοριστικές γκριμάτσες για να εκφράσει την απόγνωσή της που περνά μόνη της αυτές τις στιγμές.

Αφού έπεσε κατά λάθος το κινητό της στη θάλασσα, η Huma συνέχισε με τις χιουμοριστικές φωτογραφίες να εκφράζεται και για τη δεύτερη απώλειά της. Η Huma από το Πακιστάν είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την Ελλάδα με τον σύζυγό της Arsalaan Sever Butt τον περασμένο μήνα για τον δεύτερο μήνα του μέλιτός τους.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από 7 μήνες, αλλά τα σχέδιά τους για ονειρικές διακοπές καταστράφηκαν όταν δεν χορηγήθηκε έγκαιρα η βίζα στον Arsalaan. Ενώ αρχικά η Huma δεν ήθελε να πάει στο ταξίδι, όταν διαπίστωσε πως δεν θα έπαιρναν πίσω τα χρήματά τους, ταξίδεψε μόνη στην Ελλάδα με τους γονείς του Arsalaan και πέρασε 10 ημέρες μαζί τους.

“Έκλαιγα την πρώτη νύχτα στον ώμο της πεθεράς μου αλλά μου είπε να κάνω ό,τι καλύτερο”, δήλωσε η Huma στο BuzzFeed. Στις φωτογραφίες που έβγαζε δεν παρέλειπε να εκφράσει το πόσο πολύ της λείπει ο σύζυγός της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε