Κόσμος

Ξεκαρδιστικό! Πιτσιρικάς τραγουδά τον εθνικό ύμνο… με λόξιγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει ο μικρός Ethan Hall που τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε γήπεδο της Αυστραλίας, στο Adeleide, και σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Ένας αγώνας μπέιζμπολ, ένα κοινό, μία τηλεοπτική κάλυψη και ένας 7χρονος, που ήταν υπεύθυνος να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Λίγο ο κόσμος, λίγο το άγχος, αρκούν για να αγχωθεί ο μικρός και να τον πιάσει λόξιγκας. Και όμως, με απίστευτο θάρρος, ο μικρός φέρθηκε σαν επαγγελματίας αφού δεν το έβαλε κάτω, χαρίζοντας μεν άφθονο γέλιο αλλά κερδίζοντας θαυμασμό και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Ίσως πολλοί να τα είχαν παρατήσει, να είχαν δειλιάσει. Όμως, ο Ethan τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αυστραλίας, ντυμένος στα κόκκινα, με γιλέκο και γραβάτα, σαν κανονικός επαγγελματίας.

Αξίζει, να δείτε το βίντεο!

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έσοδα ρεκόρ για το Χονγκ Κονγκ από τις συναυλίες των Coldplay που παρακολούθησαν 200.000 κόσμου
Το Χονγκ Κονγκ στοιχηματίζει σε εκδηλώσεις - υπερπαραγωγές, καθώς η πόλη είναι κορυφαίος ασιατικός προορισμός για συναυλίες παγκόσμιας κλάσης, αθλητικά τουρνουά και πολιτιστικά θεάματα
Ο τραγουδιστής των Goldplay Κρις Μάρτιν