Site icon NewsIT

Ξεμπρόστιασε τον 12χρονο γιο της για bullying στο facebook

07.03.2016 | 23:16
Ξεμπρόστιασε τον 12χρονο γιο της για bullying στο facebook

Ούτε που φανταζόταν τι διαστάσεις θα έπαιρνε το θέμα μετά το ποστ της στο Facebook. Η Terri Day Evans αναγκάστηκε ακόμα και να δικαιολογήσει τους λόγους που το έκανε.

Οργισμένη που ο 12χρονος γιος της Jacob χάλασε τα παπούτσια μιας συμμαθήτριάς του, έγραψε ένα ποστ στο Facebook χρησιμοποιώντας το #Iwillnothaveabullyinmyhouse. Θέλοντας να του δείξει πως οι πράξεις του έχουν συνέπειες, θα δώσει το χαρτζιλίκι του για να αγοράσει στη συμμαθήτριά του καινούρια παπούτσια και λουλούδια.

“Απολύτως αηδιασμένη που ο 12χρονος γιος μου έκρινε σκόπιμο να χαλάσει τα παπούτσια μιας νέας συμμαθήτριάς του στο σχολείο. Θα σου πω κάτι Jacob. Αν συνεχίσεις να κάνεις bullying στη συμμαθήτριά σου ή σε οποιονδήποτε άλλο θα το πω στους γονείς των παιδιών για να σε τιμωρήσουν για όσο θέλουν. Αποχαιρέτησε τα χρήματα για τα γενέθλιά σου γιατί θα της αγοράσεις καινούρια παπούτσια και λουλούδια!‪#‎iwillnothaveabullyinmyhouse”.

Το ποστ της συγκέντρωσε πάνω από 55.000 likes αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. “Γιατί να τον διασύρεις; Τον κακόμοιρο. Αυτό θα τον στοιχειώνει για πάντα. Ένα λάθος στα 12 που μπορούν να το δουν όλοι στο διαδίκτυο”, σχολίασε η Alison Kyle. “Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο πράγμα να κάνεις σε ένα παιδί.. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι πολλοί δεν βλέπουν τους κινδύνους αυτού που έκανε”, έγραψε ο Michael Crowley.

Μετά τα αρνητικά σχόλια η Terri Day Evans σημείωσε πως το έκανε για να του δείξει ότι οι πράξεις του έχουν συνέπειες. “Δεν με ενδιαφέρει που ορισμένοι δεν συμφωνούν με αυτό που έκανα. Ο γιος μου ταπείνωσε και ντρόπιασε ένα κορίτσι ανεξάρτητα από αυτό που είπε για να δικαιολογήσει ό,τι έγινε (ότι δηλαδή δεν περίμενε να σπάσει το παπούτσι της). Το κορίτσι έκλαιγε. Και για όποιον θέλει να ξέρει, η συμμαθήτριά του είχε φύγει από το προηγούμενο σχολείο της λόγω bullying… σκεφτείτε πόσο χειρότερα θα την έκανε να αισθανθεί αυτό που έκανε ο γιος μου. Είμαι σίγουρη πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα επαναληφθεί”.

Πηγή: Dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version