Κόσμος

Ξέσπασε η Μέρκελ! “Προσέχω την υγεία μου και έχω συναίσθηση των ευθυνών μου”

Η Άνγκελα Μέρκελ απάντηση και πάλι για τη υγεία της και ξεκαθάρισε πως την προσέχει και παράλληλα έχει πλήρη επίγνωση της ευθύνης της.

Ο κ. Μέρκελ ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ο κόσμος μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι γνωρίζω την ευθύνη του αξιώματός μου και για αυτό ενεργώ αναλόγως και σε ό,τι αφορά την υγεία μου. Και μπορείτε να θεωρείτε δεδομένο ότι και εγώ ως άνθρωπος έχω το μεγαλύτερο προσωπικό ενδιαφέρον να είμαι υγιής και να προσέχω την υγεία μου».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν από τον κ. Μέρκελ κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν, ενώ ερωτήθηκε και για τα γενέθλιά της την επόμενη εβδομάδα, όπου γίνεται 65 ετών.

«Έχω συναίσθηση – και ιδιαίτερα στα 65α γενέθλια- ότι ο άνθρωπος μεγαλώνει. Τα 65 βέβαια δεν είναι τόσο ορόσημο όσο τα 60 ή τα 70, αλλά ακριβώς στη μέση και αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν γίνεσαι νεότερος. Αλλά μπορεί πιο έμπειρος. Όλα έχουν και την καλή τους πλευρά», είπε γελώντας η Άνγκελα Μέρκελ.

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής της κυρίας Φρέντρικσεν στην Καγκελαρία, οι δυο κύριες παρακολούθησαν την ανάκρουση των εθνικών ύμνων καθιστές, κατά παράβαση του πρωτοκόλλου η οποία έγινε έπειτα από αίτημα της Καγκελαρίου.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλες διαδηλώσεις στη Γουατεμάλα ενάντια στην υποχρεωτική ασφάλιση όλων των μηχανοκίνητων οχημάτων
Η Κυβέρνηση της Γουατεμάλας πήρε την απόφαση έπειτα από ένα φοβερό τροχαίο που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου όταν λεωφορείο παραβίασε STOP και έπεσε από γέφυρα με απολογισμό 54 νεκρούς
Διαδηλωτές στην πόλη της Γουατεμάλας ενάντια στον νέο κανονισμό που υποχρεώνει τους οδηγούς να ασφαλίζουν τα μηχανοκίνητα οχήματά τους
Πάνω από 470 οι νεκροί αφότου το Ισραήλ ξανάρχισε τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας
Σε ισραηλινό βομβαρδισμό εναντίον κτιρίου στην Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώθηκαν και 14 μέλη της ίδιας οικογένειας, στη διάρκεια τελετής συλλυπητηρίων
Τραυματίας στην ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα μεταφέρεται στο νοσοκομείο
Βόρεια Μακεδονία – Μίτσκοσκι: Χωρίς άδεια και προδιαγραφές ασφαλείας τουλάχιστον τα μισά μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος που ελέγχθηκαν μετά την τραγωδία
Σύμπτωμα της εκτεταμένης διαφθοράς χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας την τραγωδία στο Κότσανι
Το κλαμπ της Βόρειας Μακεδονίας