Κόσμος

Ξέσπασμα Ερντογάν κατά Ευρώπης: Φώναζαν για το Γκεζί, τυφλοί, κουφοί και μουγγοί για το Παρίσι! Video

Εξοργισμένος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους Ευρωπαίους ηγέτες, με αφορμή το χάος που επικρατεί σε όλη τη Γαλλία από τον ξεσηκωμό των "κίτρινων γιλέκων".

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την ομιλία του σε μέλη του AKP στην Άγκυρα, τόνισε ότι αυτοί που υπερασπίζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα, κατά τις ταραχές στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, το 2013, τώρα κάνουν ότι… δεν βλέπουν όσα συμβαίνουν στη Γαλλία.

«Αυτοί που υπερασπίζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα στη διάρκεια των διαδηλώσεων του Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη, (σ.σ. το 2013) έγιναν τυφλοί, κουφοί και μουγγοί απέναντι σε αυτό που συμβαίνει στο Παρίσι», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: “Κινητοποιήσατε τον κόσμο στη διάρκεια των γεγονότων του Γκεζί. Γιατί; Διότι εδώ είναι η Τουρκία; Άντε τώρα, μιλήστε και γι’ αυτά με τον ίδιο τρόπο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «αντίο» του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Πάπα Φραγκίσκο - «Πιστός φίλος, συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης της Ορθοδοξίας»
«Τα δώδεκα χρόνια της παποσύνης του στάθηκε γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας, γνήσιος φίλος των ελαχίστων αδελφών του Κυρίου, άφησε ένα παράδειγμα ταπεινώσεως και αδελφικής αγάπης. Θα τον ενθυμούμεθα πάντοτε» δήλωσε ο Βαρθολομαίος
Ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος το 2014
Ισημερινός: Έσυραν έναν Βρετανό έξω από αστυνομικό τμήμα που κατηγορούνταν για φόνο και τον έκαψαν ζωντανό
Μια ομάδα ντόπιων που ζητούσε δικαιοσύνη εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξε τον άντρα και τον έσυρε στο καταφύγιο άγριας ζωής Cuyabeno, όπου τον έκαψε ζωντανό
Αστυνομία Ισημερινού