Site icon NewsIT

Ξύπνησε από κώμα η τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε 6 φορές στο Μπατακλάν

28.12.2015 | 15:21
Ξύπνησε από κώμα η τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε 6 φορές στο Μπατακλάν

Η Laura Croix ήταν ανάμεσα στους 352 τραυματίες της σφαγής του Μπατακλάν. Είχε δεχτεί 6 σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά. Έχει πλέον ξυπνήσει από κώμα και μιλά, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν γυναίκα - θαύμα.

Η 31χρονη υποβλήθηκε σε 10 χειρουργεία και βρισκόταν 2 εβδομάδες σε κώμα πριν τελικά αρχίσει τις τελευταίες μέρες να μιλά. Βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος όταν δέχτηκε 3 σφαίρες στο στήθος και 3 στην κοιλιά. Έσπασε το ένα της χέρι και ένα πλευρό, με τους γιατρούς να της κάνουν τραχειοτομή για να τη σώσουν.

Ξύπνησε τελικά από το κώμα στις 10 Δεκεμβρίου και έχει αρχίσει να επικοινωνεί με την οικογένειά της. Αρχικά με τα μάτια και πιο πρόσφατα που άρχισε να μιλά τους ρωτούσε για τις επιθέσεις. “Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν τι συνέβη”, δήλωσε ο αδερφός της Sébastien Croix στους Sunday Times. “Έχει τρομακτικούς εφιάλτες. Ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί. Κάνει πολλές ερωτήσεις”.

Θυμάται ότι οι επιτιθέμενοι φώναζαν “Allahu Akbar” ενώ θέριζαν δεκάδες ανθρώπους στο Μπατακλάν. Η οικογένειά της ελπίζει ότι θα καταφέρει να σταθεί και πάλι στη σκηνή, αλλά μπορεί να χρειαστεί να νοσηλευτεί για έναν χρόνο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version