Κόσμος

Κυκλώνας Irma: Τέσσερις νεκροί στις Παρθένες Νήσους

Ο κυκλώνας Ίρμα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ ενώ προκάλεσε επίσης εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού νοσοκομείου, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του κυβερνήτη της περιοχής.

«Δεν είμαστε αισιόδοξοι πως δεν υπάρχουν κι άλλοι» νεκροί, δήλωσε τηλεφωνικά από τη Νέα Υόρκη ο Λόνι Σούρι, εκπρόσωπος του κυβερνήτη Κένεθ Μαπ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο κυβερνήτης Μαπ συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό των νήσων για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο νέος απολογισμός αυτός αυξάνει σε τουλάχιστον δέκα τον αριθμό των νεκρών σε διάφορα νησιά της Καραϊβικής από το πλήγμα του κυκλώνα κατηγορίας 5, της υψηλότερης στην κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 70.000 πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου – Σήμερα θα οριστεί η ημερομηνία του κονκλάβιου
Από σήμερα τα Μουσεία του Βατικανού και η Καπέλα Σιξτίνα θα παραμείνουν κλειστά για να ελεγχθεί προσεκτικά ο χώρος όπου θα συνεδριάσουν οι υψηλόβαθμοι κληρικοί
Πιστοί περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου
Με ψυχολογικά προβλήματα και γνωστός στις Αρχές ο 30χρονος δράστης του μακελειού στο Βανκούβερ - Μόλις 5 ετών το μικρότερο θύμα
Είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για 8 φόνους. Στους 11 οι νεκροί από τη φονική επίθεση με όχημα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, φόβοι ότι θα αυξηθούν
Αστυνομικοί στο σημείο της αιματηρής επίθεσης στο Βανκούβερ