Κόσμος

Κύπρος: Γερμανός τουρίστας ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό στα Κατεχόμενα

Γεγονός ο πρώτος θάνατος από κορονοϊό στα Κατεχόμενα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (28.03.2020).

Το “υπουργείο υγείας” του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους ανακοίνωσε ότι το θύμα είναι ένας Γερμανός τουρίστας, ηλικίας 73 ετών, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κουρσκ με στρατιωτική στολή: «Όσοι συλληφθούν θα αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες και όχι ως αιχμάλωτοι πολέμου»
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ρωσίας ανέφερε στον Πούτιν πως οι ουκρανικές δυνάμεις είναι περικυκλωμένες - Πρώτη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου μετά την ουκρανική εισβολή
Βλαντιμίρ Πούτιν