Κόσμος

Λαγκάρντ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μόνιμα στην Ελλάδα

Καλή ιδέα και για την οικονομία χαρακτήρισε η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ Κριστιν Λαγκάρντ την μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ στο Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν χαρακτήρισε καλή την ιδέα η οποία πρέπει να μελετηθεί.
“Το πώς θα συνδυαστεί η μία (μόνιμη) με τον πολυμερή και πολυεθνική ελκυστικότητα που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί”, είπε η Κριστίν Λαγκάρντ, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να υπάρξει όμως και ένα όργανο που θα εξασφαλίζει τη διαφάνεια.
Μάλιστα η γενική διευθύντρια του Ταμείου υπενθύμισε ότι ο μαραθώνιος διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ονομάζονται έτσι εξαιτίας της Ολυμπίας, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και η οποία έχει φιλοξενήσει εξαιρετικούς αθλητές, ως μέρος των αρχών που είχαν οι Έλληνες, “νους υγιής εν σώματι υγιή”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1