Κόσμος

Λεμεσός: Ανατροπή με το θάνατο βρέφους 2,5 μηνών – Συνελήφθησαν οι γονείς

Σοκ έχει προκαλέσει στην Λεμεσό η είδηση του θανάτου ενός βρέφους, με την αστυνομία να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Οι Αρχές, οι οποίες ήδη διεξάγουν ανακρίσεις, προχώρησαν στη σύλληψη των δύο γονέων του παιδιού, ηλικίας 37 και 22 ετών.

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2022, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έχοντας σπασμούς. Από εκεί διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 7.15 το πρωί της ίδιας μέρας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του, προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του βρέφους εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Από τα ευρήματά τους οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα του βρέφους να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, εναντίον των γονέων του βρέφους, ηλικίας 37 και 22 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Πάπας Φραγκίσκος αγαπούσε την Ελλάδα και οι απόψεις του ενοχλούσαν» λέει ο πάτερ Τζούλιο για τον Ποντίφικα
Ο πάτερ Τζούλιο Γκραμένια, ο οποίος είναι εφημέριος του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, μίλησε για την σημαντική απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου
Ο Πάπας Φραγκίσκος