Κόσμος

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μόσχα [pics, vids]

Τρόμος νωρίς το πρωί της Παρασκευής (29.12.2017) στη Μόσχα. Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς τραυματίζοντας τουλάχιστον τρία άτομα.

Το λεωφορείο έπεσε πάνω σε στάση όπου περίμενε πολύς κόσμος. Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον τρεις πεζοί έχουν τραυματιστεί.

Το περιστατικό έρχεται μόλις λίγες μέρες αφού λεωφορείο χωρίς φρένα κατέληξε σε υπόγεια διάβαση με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι.

Η “τρελή” πορεία του λεωφορείου

Σήμερα, το λεωφορείο που έπεσε πάνω στη στάση είχε χτυπήσει, πριν, με ένα αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στον σταθμό του μετρό Σοντνέσκαγια στα βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας.

Όλα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο λεωφορείο σπρώχνοντάς το στη στάση, μετέδωσε το πρακτορείο RIA επικαλούμενο την αστυνομία.

Η αστυνομία άμεσα απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησε έρευνες. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι προκάλεσε το ατύχημα.

Δείτε εικόνες και video από το σημείο

A post shared by @irina_cat_ on

A post shared by Dima Rybakov (@f15hka) on

Πηγή: rt.com, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αγνοείται ναυτικός μετά τη σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα – Τεράστια ανησυχία για τη διαρροή εξαιρετικά τοξικών ουσιών
Πελώριες φλόγες, ελαφρά τραυματισμοί ανθρώπων και μία αγνώστου μεγέθους ρύπανση είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο πλοίων
Επιχείρηση για την κατάσβεση φωτιάς σε πλοίο
Απειλές Τραμπ μετά τη σύλληψη φιλοπαλαιστίνιου ηγέτη φοιτητικών κινητοποιήσεων: «Θα υπάρξουν και άλλες»
Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μαχμούντ Χαλίλ, του Παλαιστίνιου φοιτητή που συμμετείχε στις περσινές φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ