Site icon NewsIT

Λίαμ Πέιν: Η δισκογραφική του τον απέλυσε λίγο πριν πεθάνει – «Η 8ετής καριέρα του κατέρρεε»

18.10.2024 | 08:57
Λίαμ Πέιν: Η δισκογραφική του τον απέλυσε λίγο πριν πεθάνει – «Η 8ετής καριέρα του κατέρρεε»

FILE PHOTO: British singer Liam Payne performs on stage during a concert in front of the Hotel de Ville to celebrate Paris as host for the 2024 Summer Olympic Games, Paris, France September 15, 2017. REUTERS/Charles Platiau/File Photo

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου Λίαμ Πέιν, ο οποίος λίγες μέρες πριν πεθάνει είχε απολυθεί από την δισκογραφική εταιρία Capitol Records.

Ο Λίαμ Πέιν ήταν «ενθουσιασμένος» όταν υπέγραψε στην Capitol Records, όπως αναφέρουν πηγές στη Daily Mail. Το πρώην μέλος των One Direction αρχικά υπέγραψε στη Sony μαζί με τα άλλα 4 μέλη, ενώ από το 2016 που ξεκίνησε την solo καριέρα του έκλεισε συμφωνία με την δισκογραφική εταιρία που ανήκει στην Universal Music.

Ωστόσο, αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν στην Daily Mail ότι είχαν χωρίσει οι δρόμοι της δισκογραφικής με τον Λίαμ Πέιν. Παράλληλα στις αρχές Οκτωβρίου και ο εκπρόσωπός του είχε υποβάλει την παραίτησή του με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην διαθέτει εκπροσώπηση στα social media.

Η παραίτηση έγινε μετά από δικαστικές διαδικασίες που ξεκίνησε η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέιν, Μάγια Χένρι, κατηγορώντας τον ότι προσπαθούσε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί της παρενοχλώντας την με τηλέφωνα και μηνύματα.

Σε ανάρτησή της, η Universal Music δήλωσε «συντετριμμένη» με τον «χαμό» του 31χρονου ποπ σταρ. «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του Liam Payne. Η κληρονομιά του θα ζει μέσα από τη μουσική του και τους αμέτρητους θαυμαστές που ενέπνευσε και που τον λάτρεψαν. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Liam», έγραψε η δισκογραφική στο Instagram.

«Ήταν σαν όλη η μουσική καριέρα που είχε χτίσει τα τελευταία οχτώ χρόνια, να καταρρέει. Η εξέλιξη αυτή πρέπει να τον είχε συγκλονίσει» δήλωσε πηγή στην Daily Mail.

Όπως διαπιστώθηκε από την νεκροψία – νεκροτομή, ο Πέιν ίσως και να ήταν αναίσθητος όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του δωματίου του που βρισκόταν στον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Στην αναφορά της αρμόδιας υπηρεσίας της Αργεντινής αναφέρεται ότι από τη θέση της σορού του Πέιν μετά την πρόσκρουσή του στο έδαφος και από τους τραυματισμούς που διαπιστώθηκαν, δείχνουν ότι «δεν έκανε καμία κίνηση προστασίας του εαυτού του κατά την πτώση» και άρα μπορεί κατά την πτώση του «να ήταν σε κατάσταση μερικής ή πλήρους απώλειας των αισθήσεών του».

Όπως όλα δείχνουν ο Λίαμ Πέιν ήταν μόνος του όταν έπεσε στο κενό καθώς και ότι ο νεαρός τραγουδιστής «βρισκόταν σε κάποιας μορφής ξέσπασμα λόγω χρήσης ουσιών».

Ένοικος του ξενοδοχείου φέρεται να κατέθεσε ότι άκουσε «μια δυνατή, βίαιη κραυγή» από το δωμάτιο του Πέιν λίγο πριν την πτώση του.

Όπως αναφέρει το People.com ο ένοικος του ξενοδοχείου φέρεται να είπε ότι άκουσε «πολύ θόρυβο» από το δωμάτιο του τραγουδιστή τα λεπτά πριν τον θάνατό του.

«Αρχικά πίστεψα ότι κάνουν κάποιου είδους εργασίες στο δωμάτιο» φέρεται να είπε περιγράφοντας τους ήχους σαν να μεταφερόταν κάτι βαρύ ή σαν κάτι να χτυπούσαν.

Όπως φέρεται να είπε ο εν λόγω ένοικος, στη συνέχεια είδε προσωπικό του ξενοδοχείου «να μπαίνει και να βγαίνει» από το δωμάτιο του Πέιν καθώς και νέους θορύβους από το δωμάτιο μέχρι τις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου (ώρα Αργεντινής).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version