Παρασκευή, 18 Οκτ.
19oC Αθήνα

Λίαμ Πέιν: Το «αντίο» του Ζέιν Μάλικ, οι κόντρες και ο άγριος καβγάς

Λίαμ Πέιν: Το «αντίο» του Ζέιν Μάλικ, οι κόντρες και ο άγριος καβγάς
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το τρίτο μέλος τον One Direction, Ζέιν Μάλικ έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει με την σειρά του τον Λίαμ Πέιν

Μετά τον Χάρι Στάιλς και τον Λούις Τόμλινσον των One Direction και ο Ζέιν Μάλικ είπε το δικό του «αντίο» στον αδικοχαμένο τραγουδιστή που πέθανε την περασμένη Τετάρτη (16.10.2024). Ο Λίαμ Πέιν βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Σήμερα Παρασκευή (18.10.2024) ο Zayn ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος με τον Payne σε νεαρή ηλικία, από τα χρόνια που διέπρεπαν παγκοσμίως ως One Direction. 

«Λίαμ μιλάω φωναχτά μόνος μου ελπίζοντας ότι με ακούς. Σκέφτομαι πολύ εγωιστικά ότι υπήρχαν πάρα πολλές ακόμη συζητήσεις που είχαμε να κάνουμε στην πορεία της ζωής μας. Ποτέ δεν κατάφερα να σε ευχαριστήσω που μου στάθηκες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Όταν μου έλειπε το σπίτι μου, όταν ήμουν 17 ετών, εσύ ήσουν πάντα εκεί με θετική ενέργεια και ένα χαμόγελο που μου επιβεβαίωσε ότι είσαι φίλος μου και ότι με αγαπάς. Παρόλο που ήσουν μικρότερός μου ήσουν πάντα πιο λογικός από εμένα, ήσουν ισχυρογνώμων, είχες άποψη και δεν σε ένοιαζε όταν έπρεπε να πεις σε κάποιον ότι είχε λάθος. Ακόμη και αν τσακωνόμασταν για αυτό μερικές φορές. Πάντα είχα κρυφό σεβασμό απέναντί σου για αυτό.

Όσον αφορά την μουσική, Λίαμ, ήσουν ο πιο κατάλληλος σε όλα. Εγώ σε σύγκριση με εσένα δεν ήξερα τίποτα, ήμουν ένα αρχάριο παιδί ενώ εσύ ήσουν επαγγελματίας. Ήμουν πάντα πολύ χαρούμενος που ήξερα ότι οτιδήποτε συμβεί στη σκηνή μπορούσαμε να βασιστούμε σε εσένα επειδή ήξερες προς τα που να “πλεύσουμε”.

Έχασα έναν αδερφό όταν πέθανες και δεν μπορώ να εξηγήσω τι θα έδινα για να σε πάρω ακόμη μία αγκαλιά για τελευταία φορά και να πω αντίο με τον σωστό τρόπο. Να σου πω πόσο σε αγαπούσα και πόσο σε σεβόμουν. Πάντα θα κρατώ τις αναμνήσεις μας και θα σε έχω στην καρδιά μου για πάντα. Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω τώρα, είμαι κάτι παραπάνω από συντετριμμένος.

Εύχομαι όπου και αν είσαι να είσαι καλά και γαλήνιος και να ξέρεις πόσο πολύ αγαπήθηκες. Σε αγαπώ αδερφέ μου», έγραψε ο Zayn στην μακροσκελή ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Ο τσακωμός και ο τοίχος

Το 2022, ο πρώην σταρ των One Direction, Liam Payne, έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους μετά από μια άτυχη εμφάνιση στο Impaulsive podcast του Logan Paul. Σόκαρε τους ακροατές καθώς αποκάλυψε ότι ένα πρώην μέλος του boy band κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τον είχε ρίξει σε τοίχο.

«Υπήρξε μια στιγμή όπου υπήρξε διαφωνία στα παρασκήνια, και ένα μέλος συγκεκριμένα με πέταξε σε έναν τοίχο», ανέφερε με τον ίδιο να απαντά πίσω «Αν δεν πάρεις τα χέρια σου από πάνω μου, πιθανότατα δεν θα μπορείς να τα ξανά χρησιμοποιήσεις».

Οι Directioners που άκουσαν για το περιστατικό επί 2 χρόνια έψαχναν μανιωδώς να βρουν ποιο από τα 4 μέλη του επιτέθηκε. «Φως» στην υπόθεση ήρθε να ρίξει η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λίαμ Πέιν, η Μάγια Χένρι, αποκαλύπτοντας ότι ο Ζέιν ήταν εκείνος που τον έσπρωξε.

Σε ένα κλιπ έξι δευτερολέπτων, η Μάγια είπε: «Εντάξει, το βλέπω αυτό όλη την ώρα, παντού. Έχω ακούσει αυτή την ανυπόφορη ιστορία τόσες φορές και μου είπε ότι ήταν ο Ζέιν».

@mayahenry #duet with @bee! ♬ Succession Main Theme – L’Orchestra Nazionale di Mendoni

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο podcast το 2022, ο Liam είχε παραδεχτεί ότι αντιπαθεί τον Zayn – ο οποίος παράτησε το γκρουπ τον Μάρτιο του 2015 – για «πολλούς λόγους».

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αντιπαθώ τον Zayn και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα είμαι πάντα στο πλευρό του», ξεκίνησε ο Liam εκείνη την εποχή. «Αν έπρεπε να περάσω από αυτό που πέρασε, από την ανάπτυξή του και οτιδήποτε άλλο. Οι γονείς μου είναι υπερβολικά υποστηρικτικοί, σε σημείο που είναι ενοχλητικό μερικές φορές, και ο Zayn είχε διαφορετική ανατροφή με αυτή την έννοια».

Ο 31χρονος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά όλων των μελών των One Direction αναφέροντας ότι η αρχική ιδέα για την δημιουργία του γκρουπ ήταν γύρω από το πρόσωπό του.

Είχε αποκαλέσει τον Λούις Τόμλινσον «ταραχώδη» πριν αποκαλύψει ότι στο συγκρότημα μισούσε ο ένας τον άλλον. Ακόμη και για τις solo καριέρες του ο Λίαμ είχε υποστηρίξει ότι είχε την μεγαλύτερη επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης από οποιοδήποτε άλλο μέλος του γκρουπ.

Συζητώντας το ντεμπούτο του σινγκλ, «Strip That Down», ο Liam καυχιόταν εκείνη την εποχή: «Νομίζω ότι ξεπέρασε τις πωλήσεις όλων εντός του συγκροτήματος και ήμουν ο τελευταίος που πήγα [σόλο]. Και δεν το περίμενα ποτέ αυτό».

Όταν βγήκε η εμφάνιση του Liam στο podcast, το βραβευμένο με Grammy τραγούδι «Watermelon Sugar» του Harry Styles ήταν το σόλο σινγκλ με τη μεγαλύτερη ροή από μέλος των One Direction, ακολουθούμενο από άλλα δύο από αυτόν και τρία από τα κομμάτια του Zayn Malik. 

Το «Strip That Down» ήταν στην έβδομη θέση εκείνη την εποχή και το σόλο άλμπουμ του Liam το 2019, LP1 , επίσης δεν γνώρισε την ίδια επιτυχία με το ντεμπούτο των πρώην συμπαικτών του, φτάνοντας στο Νο. 111 του Billboard 200. Μετά από αυτές τις δηλώσεις του ξεκίνησε η «καταστροφή» της καριέρας του, αφού πολλοί φαν απογοητεύτηκαν με τη στάση του και τον κατηγορούσαν δημοσίως ότι ζήλευε και πως ήταν εμμονικός με τα πρώην μέλη του γκρουπ.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις