Παρασκευή, 18 Οκτ.
15oC Αθήνα

Λίαμ Πέιν: Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον αποχαιρέτησαν το πρώην μέλος των One Direction

Λίαμ Πέιν: Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον αποχαιρέτησαν το πρώην μέλος των One Direction

Οι πρώην συνεργάτες και καλοί φίλοι του 31χρονου Λίαμ Πέιν που πέθανε την Τετάρτη (16.10.2024) αποχαιρέτησαν τα δύο πρώην μέλη των One Direction, Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον με δύο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις.

Η είδηση θανάτου του τραγουδιστή σόκαρε όλο τον κόσμο και κυρίως τους χιλιάδες φαν των One Direction. Ο Λίαμ Πέιν βρέθηκε νεκρός στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όταν έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Ο γνωστός καλλιτέχνης Χάρι Στάιλς και ο Λούις Τόμλινσον, πρώην μέλη του boy band, είπαν το δικό τους «αντίο» στον πολυαγαπημένο τους «αδερφό».

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο Χάρι Στάιλς σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

Ο Βρετανός σταρ ανέβασε μία φωτογραφία του Λίαμ πάνω στη σκηνή να αντικρίζει το μεγάλο κοινό μπροστά του που είχε βρεθεί σε μία από τις συναυλίες των 1D πριν διαλυθούν το 2015.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Με την σειρά του το επίσης πρώην μέλος των One Direction, Ο Λούις Τόμλινσον, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ με τον Λίαμ σε κάποια συναυλία.

«Είμαι κάτι περισσότερο από συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό μου. Ο Liam ήταν κάποιος που θαύμαζα κάθε μέρα, τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και ήμουν 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή.

Ο Liam ήταν ένας απίστευτος τραγουδοποιός με μεγάλη αίσθηση της μελωδίας, συχνά μιλούσαμε για να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη χημεία γραφής που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα.

Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction. Η εμπειρία του από μικρή ηλικία, η τέλεια του ψιλή νότα, η σκηνική του παρουσία, το ταλέντο του στη γραφή στίχων. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμόρφωσες Liam.

Ένα μήνυμα για σένα Liam αν ακούς. Νιώθω παραπάνω από τυχερός που σε είχα στη ζωή μου αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι με την ιδέα του αποχαιρετισμού. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά από το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί είναι μια πολυτέλεια που νόμιζα ότι θα είχα μαζί σου για μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου αλλά δεν ήταν γραφτό.

Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγάπησα. Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, αδερφέ μου, σε αγαπώ φίλε. Αναπαύσου», έγραψε στην συγκινητική του ανάρτηση, ενώ στη συνέχεια ανέβασε και φωτογραφίες μαζί με τον Λίαμ στα stories του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Tomlinson (@louist91)

«Αυτή η φωτογραφία περιγράφει την σχέση μας. Σε αγαπώ. Θα είμαι πάντα ο μεγάλος σου αδερφός», έγραψε στα stories του στο Instagram ο Λούις Τόμλινσον.

Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις