Site icon NewsIT

Λίντα Ζερβάκη: «Είχα φύλακα άγγελο», λέει η Ελληνογερμανίδα δημοσιογράφος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Αμβούργο

15.10.2024 | 15:44
Λίντα Ζερβάκη: «Είχα φύλακα άγγελο», λέει η Ελληνογερμανίδα δημοσιογράφος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Αμβούργο

Η δημοσιογράφος, ελληνικής και γερμανικής καταγωγής, Λίντα Ζερβάκη, έχοντας λαμπρή καριέρα στο χώρο των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν μία εβδομάδα την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό της.

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξήγησε ότι το χώμα της είναι ακόμη σε σοκ μετά την σύγκρουση με το αυτοκίνητο. Η Λίνα Ζερβάκη μάλιστα, ανέφερε ότι είχε «φύλακα άγγελο» και ευχαρίστησε όσους έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και την βοήθησαν.

Η σύγκρουση έγινε με μια Mercedes, η οποία χτύπησε την Λίντα όσο εκείνη οδηγούσε το ποδήλατό της με προορισμό στην τελετή απονομής του 40ου «Βραβείου Robert Geisendörfer» στο NDR. Η γυναίκα που είχε αναλάβει για χρόνια την παρουσίαση της εκπομπής «Tagesschau», θα απένειμε βραβείο στον φίλο και συνάδελφό της, Peter Klöppel.

Διασχίζοντας με το ποδήλατο τον δρόμο Hallerstrasse, συγκρούστηκε με το διερχόμενο αυτοκίνητο και η πτώση της ήταν άσχημη. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ η Ζερβάκη ήταν ζαλισμένη μετά το ατύχημα. Σύμφωνα με αστυνομικά αρχεία, δεν φορούσε κράνος.

Σε ένα σύντομο βίντεο, η Λίντα Ζερβάκη ξεκαθάρισε ότι εκτός από μερικές γρατζουνιές και μώλωπες, δεν της συνέβη τίποτα: «Ήμουν πραγματικά τυχερή. Είχα έναν φύλακα άγγελο που με πρόσεχε».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει πλέον τουλάχιστον αναρρώσει κάπως σωματικά και δίνει ενημέρωση για την κατάστασή της: «Ήθελα τουλάχιστον να έρθω σε επαφή λίγο μετά το ατύχημά μου και να σας ευχαριστήσω για όλα τα ευγενικά μηνύματα», λέει στο βίντεο που ανέβασε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά το ατύχημα αναφέρθηκαν τραύματα στο χέρι και το πόδι. Η ίδια είπε: «Το σοκ είναι στην πραγματικότητα ακόμα στο σώμα. Δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το διαχειριστώ».

«Μπορείς να πεις. Ήμουν πραγματικά τυχερή. Είχα πραγματικά έναν φύλακα άγγελο που με πρόσεχε», δήλωσε η Λίντα Ζερβάκη που ήταν συμπαρουσιάστρια στο ProSieben με τον Ματίας Οπντενχέβελ μέχρι το τέλος του 2023.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version