Site icon NewsIT

Λίντσαραν Ουκρανό πολιτικό πριν τον απαγάγουν και τον σκοτώσουν στο ξύλο – Καρέ καρέ οι τελευταίες του στιγμές (ΦΩΤΟ, VIDEO)

24.04.2014 | 12:51
Λίντσαραν Ουκρανό πολιτικό πριν τον απαγάγουν και τον σκοτώσουν στο ξύλο – Καρέ καρέ οι τελευταίες του στιγμές (ΦΩΤΟ, VIDEO)

- Ο Ουκρανός πολιτικός απήχθη και βασανίστηκε μέχρι θανάτου - Τον πέταξαν μαζί με άλλον έναν άνθρωπο σε ένα ποτάμι για να πνιγεί - Ο θάνατός του προκάλεσε νέα "αντιτρομοκρατική" επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία

Ο Βλαντιμίρ Ρίμπακ, μέλος του κόμματος Μπατκίβτσινα, του μεταβατικού προέδρου της Ουκρανίας Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, απήχθη από την πόλη Χορλίβκα (στο συμβούλιο της οποίας ήταν μέλος) στην ανατολική Ουκρανία, λίγα λεπτά αφότου επιχείρησε να υψώσει την ουκρανική σημαία.

Λίγες ώρες μετά την απαγωγή του βρέθηκε νεκρός. Τον είχαν χτυπήσει μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με την Daily Mail, μαζί με άλλον έναν άνδρα, τον είχαν πετάξει σε ένα ποτάμι για να πνιγεί.

Η Daily Mail φέρνει στο φως ένα video από τη στιγμή, λίγο πριν τον απαγάγουν από το δημαρχείο της Χορλίβκα, που δέχεται επίθεση από φιλορώσους, ανάμεσα στους οποίους και ένας μασκοφόρος.

«Μόνο πάνω από το πτώμα μου θα κατεβάσεις τη σημαία» ακούγεται στο video να του φωνάζει ένας άνδρας με πολιτικά ρούχα καθώς ο Ρίμπακ προσπαθεί να μπει στο δημαρχείο της πόλης.

Το video έχει τραβηχτεί την περασμένη Τρίτη και μεταδόθηκε από την τοπική ιστοσελίδα gorlovka.ua. Παρόντες σε όλη την επίθεση είναι δυο ένστολοι αστυνομικοί αλλά μόνο ο ένας από αυτούς επιχειρεί να παρέμβει.

Λίγα λεπτά μετά, ο Ρίμπακ εμφανίζεται να αποχωρεί.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, ο Ρίμπακ απήχθη αργότερα εκείνη την ημέρα από μασκοφόρους, που τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον απήγαγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στην Ουκρανία! Δολοφόνησαν απαχθέντα πολιτικό

Τζον Κέρι: “Ήταν πιο απλά” κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου

Ουκρανία: Στρατιωτικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από πυρά

Κριμαία: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του ηγέτη των Τατάρων

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version