Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

“Λιώνει” για τις κόρες του ο Πούτιν! Μίλησε πρώτη φορά

“Λιώνει” για τις κόρες του ο Πούτιν! Μίλησε πρώτη φορά

Με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με το σταγονόμετρο για πρώτη φορά για τις κόρες του.

“Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τις κόρες μου και τις δουλειές τους δημόσιο για προφανείς λόγους που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα”, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιβεβαίωσε ωστόσο τις πληροφορίες πως οι κόρες του ζουν στη Ρωσία και ποτέ δεν σπούδασαν στο εξωτερικό. Είπε επίσης πως δεν εργάζονται ούτε στον επιχειρηματικό τομέα ούτε στην πολιτική.

“Έχω δει διάφορα δημοσιεύματα για τις κόρες μου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι σπουδάζουν και ζουν στο εξωτερικό. Τώρα, ευτυχώς, δεν είναι αυτό το θέμα. Οι κόρες μου ζουν στη Ρωσία. Δεν έχουν άλλη μόνιμη κατοικία. Έχουν σπουδάσει σε ρωσικά πανεπιστήμια”, υπογράμμισε.

Όπως κάθε πατέρας, είναι πολύ περήφανος για τα παιδιά του και μιλά για την επιτυχία τους. “Οι κόρες μου δεν έχουν ζήσει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας. Μιλούν άπταιστα 3 ευρωπαϊκές γλώσσες και μπορούν να μιλήσουν 1 ή 2 ασιατικές γλώσσες. Επιπλέον, χρησιμοποιούν τις ξένες γλώσσες καθημερινά στη δουλειά τους. Ξεκίνησαν πρόσφατα τη σταδιοδρομία τους, αλλά έχουν ήδη πετύχει κάτι”.

Πηγή: Sputnik

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε