Site icon NewsIT

Λίβανος: Δημοσιογράφος μπήκε με ισραηλινούς στρατιώτες σε τούνελ της Χεζμπολάχ – «Βρίσκουν ιρανικά όπλα»

03.10.2024 | 12:16
Λίβανος: Δημοσιογράφος μπήκε με ισραηλινούς στρατιώτες σε τούνελ της Χεζμπολάχ – «Βρίσκουν ιρανικά όπλα»

Σε τούνελ της Χεζμπολάχ στον Λίβανο βρέθηκε ένας δημοσιογράφος του Fox News ακολουθώντας τον ισραηλινό στρατό.

Πρόκειται για τον Trey Yingst, δημοσιογράφο του Fox News που μπήκε μαζί με τους Ισραηλινούς στρατιώτες στο νότιο Λίβανο και διείσδυσαν σε σήραγγα της Χεζμπολάχ.

«Σε τούνελ και δωμάτια σαν αυτό, οι Ισραηλινοί λένε ότι βρίσκουν ιρανικά όπλα που μεταφέρθηκαν λαθραία πρώτα στη Συρία και μετά στο νότιο Λίβανο», λέει ο δημοσιογράφος του Fox, καθώς περπατά μέσα από σε ένα τούνελ που βρίσκεται σε βράχο.

Το συγκεκριμένο σημείο όπως αναφέρει βρίσκεται λιγότερο από ένα μίλι μακριά από τα σύνορα και τα στρατεύματα έπρεπε να διασχίσουν ναρκοπέδια και να περπατήσουν μέσα από δύσκολα εδάφη.

Το IDF έχει μπει στα εδάφη του Λιβάνου από το βράδυ της Δευτέρας (30.09.2024), όταν η 98η Μεραρχία πέρασε τα σύνορα για να καταστρέψει τη Χεζμπολάχ με στόχο να επιστρέψει με ασφάλεια τους δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους Ισραηλινούς στα σπίτια τους στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Trey Yingst opens up about his embed into southern Lebanon

Ο Ισραηλινός Στρατός είπε ότι σκοπεύει να τελειώσουν οι επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατό και επανέλαβε χθες ότι οποιοδήποτε σπίτι που χρησιμοποιείται από την Χεζμπολάχ για στρατιωτικούς σκοπούς θα είναι στόχος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version