Κόσμος

Λονδίνο: Ανήλικοι διαδηλωτές δέθηκαν στα κάγκελα του Βρετανικού Κοινοβουλίου [pics]

Έφηβοι ακτιβιστές, που μάχονται για τη διάσωση του περιβάλλοντος, δέθηκαν σήμερα πάνω στα κάγκελα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, σε μια κινητοποίηση με αίτημα οι πολιτικοί να πάρουν δραστικότερα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή.

Δώδεκα έφηβοι και νέοι, που ανήκουν στη νεολαία της οργάνωσης Extinction Rebellion, χρησιμοποίησαν κλειδαριές ποδηλάτων για να δεθούν από το λαιμό στην περίφραξη του κοινοβουλίου.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουμε τη μάχη εως ότου υπάρξει αλλαγή και δράση» δήλωσε η Τάλια Γούντιν, ηλικίας 18 ετών, πρωτοετής φοιτήτρια ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Μπροστά της, ένα μεγάλο πανό έγραφε: «Το μέλλον μας είναι αλυσοδεμένο με τις πράξεις σας».

Δείτε τις εικόνες

londino efivoi

londino efivoi

londino efivoi

londino efivoi

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έδωσε «πράσινο φως» στο αμερικανικό σχέδιο ψηφίσματος για την Ουκρανία – «Υπέρ» και η Ρωσία
Το ψήφισμα, το οποίο αξιώνει «τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατόν» υιοθετήθηκε στον ΟΗΕ με 10 ψήφους υπέρ , ανάμεσά τους και η Ελλάδα
Τα Ηνωμένα Έθνη