Κόσμος

Λονδίνο: Aποσβολωμένος o Τραμπ ενημερώνεται για την επίθεση [vid]

Είναι η στιγμή που ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, πληροφορείται από τους συνεργάτες του για τη διπλή επίθεση στο Λονδίνο.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών, που κόστισαν τη ζωή 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 320, στο Λονδίνο έχει σημάνει συναγερμός.

Δύο επιθέσεις έχουν σκορπίσει τον τρόμο στη βρετανική πρωτεύουσα. Ένα αυτοκίνητο φέρεται να παρέσυρε ανθρώπους, ενώ ένας ακόμη άνδρας φέρεται να τραυμάτισε έναν αστυνομικό με μαχαίρι και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Η περιοχή γύρω από το βρετανικό Κοινοβούλιο έχει αποκλειστεί και οι βρετανικές Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως “περίπτωση τρομοκρατίας”, μέχρι να… αποδειχθεί το αντίθετο.

Οι πρώτες, σοκαριστικές φωτογραφίες από το σημείο έχουν ήδη προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο η δυσάρεστη είδηση έφτασε φυσικά και στα αυτιά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε την στιγμή που ο Τραμπ ενημερώνεται από συνεργάτες του για τα περιστατικά στην Αγγλία και μοιάζει να είναι αμήχανος. Μάλιστα, ακούγεται να λέει το εξής: “Μαθαίνουμε κάποια μεγάλα νέα που σχετίζονται με το Λονδίνο. Μόλις συνέβη“.

Δείτε τα βίντεο μέσα από τον Λευκό Οίκο

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Στην πρώτη σειρά ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια και ανάμεσα σε δύο από τους πιο στενούς συμμάχους του Ζελένσκι
Στα αριστερά της Μελάνια Τραμπ, κάθεται ο Πρόεδρος της Εσθονίας, Άλαρ Κάρις, ενώ στα δεξιά του Τραμπ ο Φινλανδός Πρόεδρος, Αλεξάντερ Στουμπ
REUTERS
Κάστρο Scaligero: Το επιβλητικό μεσαιωνικό φρούριο μέσα στην μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας
Το «αβύθιστο κάστρο», όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, χτίστηκε τον 13ο αιώνα από την οικογένεια Scaligeri, μια ισχυρή οικογένεια ευγενών και ηγεμόνων, που κυβερνούσε τη Βερόνα εκείνη την εποχή
Scaligero Castle aerial panoramic view. Scaligero Castle is a fortress in the historical center of Sirmione town at the Garda Lake in Italy
Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο από την Υεμένη – «Εξουδετερώθηκε πριν εισέλθει στην ισραηλινή επικράτεια»
«Μετά τις σειρήνες που ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ, αναχαιτίστηκε πύραυλος που εξαπολύθηκε από την Υεμένη», αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του
Οι Χούθι της Υεμένης