Site icon NewsIT

Μαδούρο όπως… Κιμ; Ο Τραμπ δεν θα έλεγε όχι σε συνάντηση

22.06.2020 | 07:45
Μαδούρο όπως… Κιμ; Ο Τραμπ δεν θα έλεγε όχι σε συνάντηση

Από την ημέρα που μπήκε στο Οβάλ Γραφείο, με δυο ανθρώπους ήταν πολύ δύσκολη (ας το πούμε ευγενικά) η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ: με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τον Νικολάς Μαδούρο.

Με τον πρώτο, ύστερα από δημόσιο ξεκατίνιασμα και ανταλλαγή ύβρεων, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε… φίλος. Συναντήθηκαν, έδωσαν τα χέρια. Με τον δεύτερο πάλι, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ακόμα τουλάχιστον.

Μιλώντας στο site Axios, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Νικολάς Μαδούρο, τον πρόεδρο της Βενεζουέλας που μέχρι πρότινος δεν ήθελε να βλέπει ούτε… ζωγραφιστό!

Click4more Απίστευτο φιάσκο η ομιλία Τραμπ στην Τάλσα! Πώς τον “τιμώρησαν” οι χρήστες του TikTok (pics)

Και δεν είπε μόνο ότι δεν αποκλείει τη συνάντηση με τον Μαδούρο, είναι πως άφησε να εννοηθεί και ότι έχει κάποιες αμφιβολίες για την απόφασή του να αναγνωρίσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο, μεταβατικό ηγέτη της Βενεζουέλας!

«Ίσως (…) ο Μαδούρο θα ήθελε να συναντηθούμε. Και σπανίως εναντιώνομαι σε συναντήσεις», είπε ο Τραμπ.

Εάν πράγματι ο Ντόναλντ Τραμπ συναντιόταν με τον σοσιαλιστή πρόεδρο της Βενεζουέλας, θα έθετε υπό αμφισβήτηση την εκστρατεία «μέγιστης πίεσης» της κυβέρνησής του με σκοπό την εκδίωξη του Μαδούρο από την εξουσία.

Πρόσθεσε πάντως πως «για την ώρα, έχω απορρίψει» το ενδεχόμενο να γίνει τέτοια συνάντηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version