Κόσμος

“Μάγεψε” ο Πούτιν – Έπαιξε πιάνο [vid]

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν άντεξε και υπέκυψε στον πειρασμό. Έτσι, έπαιξε πιάνο, ενώ περίμενε τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για διμερείς συνομιλίες στο Πεκίνο, μαγεύοντας όσους τον άκουσαν.

Ο ίδιος, μίλησε νωρίτερα σήμερα (14.05.2017) στην διεθνή διάσκεψη για την εμπορική και οικονομική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη –Ένας δρόμος» που υλοποιεί η Κίνα. Αργότερα, έφτασε σε ειδικό κτίριο για τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο Σι, αλλά κι άλλους ηγέτες.

Ο Πούτιν καθώς περίμενε για την έναρξη των συνομιλιών έπαιξε μουσικά κομμάτια από ρωσικά τραγούδια της σοβιετικής περιόδου, για τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, αλλά και την ρωσική κρατική τηλεόραση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Έλον Μασκ «οχυρώνει» τον Ντόναλντ Τραμπ: Η SpaceX φαβορί για την κατασκευή της αντιπυραυλικής ασπίδας «Χρυσός Θόλος»
Η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου σε κοινοπραξία με τις Palantir και Anduril προτείνουν δορυφορικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με συνδρομητικό μοντέλο, αναφέρει το Reuters
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλον Μασκ