Site icon NewsIT

Μαγιόρκα: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ για πέντε χρόνια σε υπόγειο

28.05.2024 | 16:43
Μαγιόρκα: 49χρονος κρατούσε 12χρονη ως σκλάβα του σεξ για πέντε χρόνια σε υπόγειο

Την απόλυτη φρίκη ζούσε για πέντε χρόνια, από το 2019, μια 12χρονη στη Μαγιόρκα, την οποία κρατούσε φυλακισμένη σε υπόγειο ένας 49χρονος και τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ισπανική αστυνομία, ένας 49χρονος συνελήφθη στη Μαγιόρκα καθώς διαπιστώθηκε ότι κρατούσε επί πέντε χρόνια φυλακισμένο το 12χρονο κορίτσι το οποίο είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ. 

Το παιδί ήταν κλειδωμένο σε μια τρύπα σε υπόγειο κάτω από το γραφείο του.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές αρχές, η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019 όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε μέχρι που έγινε 17 χρονών το 2024.

Ο άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Το χρονικό 

Ο άνδρας παρίστανε τον φιλάνθρωπο και έψαχνε να παντρευτεί μια γυναίκα για να δώσει σε εκείνη και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία, οπότε παντρεύτηκε τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης συγκλονίζουν, καθώς ο 49χρονος, ο οποίος δεν είχε ποινικό μητρώο, το 2015 ταξίδεψε σε αφρικανική χώρα, με σκοπό να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. Δεν τα κατάφερε λόγω της γραφειοκρατίας αλλά στη διάρκεια του ταξιδιού του στάθηκε τυχερός, βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού και της υποσχέθηκε μια καλύτερη ζωή.

Η γυναίκα αποδέχθηκε την πρότασή του, έκαναν εικονικό γάμο και μετακόμισε με την κόρη της μαζί του.

Το ζευγάρι χώρισε το 2019 και η μητέρα μετακόμισε σε δικό της διαμέρισμα, αλλά η 12χρονη κόρη της παρέμεινε με τον 49χρονο, ο οποίος φαίνεται πως απειλούσε τη μητέρα ότι θα την καταγγείλει στις Αρχές και θα απελαθεί. 

Ο 49χρονος εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να υποδουλώσει σεξουαλικά το κοριτσάκι που ήταν τότε 12 ετών.

Un hombre explota sexualmente a su hijastra desde los 12 años en Mallorca

Ήθελε να φέρει και τις αδερφές της 12χρονης στη Μαγιόρκα

Μετά από πέντε χρόνια σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η κοπέλα αποκάλυψε την κακοποίησή της όταν έμαθε ότι ο πατριός της ξεκινούσε τη διαδικασία για να φέρει τις αδερφές της.

Αφού ενημέρωσε τη μητέρα της, εκείνη με την σειρά της απευθύνθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas» που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

 

Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του 49χρονου.

Στην έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι του 49χρονου, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και ερευνούν αν ο άνδρας είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές στο διαδίκτυο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version