Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μαϊάμι: Τέσσερις νεκροί μετά από ληστεία κοσμηματοπωλείου και καταδίωξη! video

Μαϊάμι: Τέσσερις νεκροί μετά από ληστεία κοσμηματοπωλείου και καταδίωξη! video

«Παγώνουν» το αίμα οι εικόνες από την αιματηρή καταδίωξη στους δρόμους του Μαϊάμι, μετά από ληστεία κοσμηματοπωλείου. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους δράστες και τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη του φορτηγού της εταιρίας UPS που έκλεψαν οι δυο ληστές του κοσμηματοπωλείου έγινε εν μέσω κυκλοφοριακής αιχμής σε συνοικία του Μαϊάμι και κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών. Ανάμεσα στους νεκρούς οι δυο δράστες της ληστείας και δυο πολίτες.

Ήταν περίπου 16:15 (τοπική ώρα, 23:15 ώρα Ελλάδας) όταν δύο ύποπτοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στο Κόραλ Γκέιμπλς, στο νότιο Μαϊάμι.

«Καθώς οι ύποπτοι έφευγαν από τον χώρο, έκλεψαν ένα φορτηγό της UPS και απήγαγαν τον οδηγό του», δήλωσε ο Τζορτζ Πίρο, πράκτορας του FBI. Ακολούθησε καταδίωξη για δεκάδες χιλιόμετρα, με πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας να ρίχνονται στο κυνήγι του φορτηγού που ελισσόταν ανάμεσα σε πλήθος άλλων αυτοκινήτων.

Ανταλλάχθηκαν πυρά ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους υπόπτους, κοντά στο Μίραμαρ, περίπου 40 χιλιόμετρα από το κοσμηματοπωλείο.

Οι «δύο ένοπλοι» σκοτώθηκαν, όπως και δύο «αθώοι» πολίτες, ανέφερε ο Πίρο, εξηγώντας πως επρόκειτο για τον οδηγό που απήχθη και έναν διερχόμενο.

Μεγάλο μέρος της θεαματικής καταδίωξης αναμεταδόθηκε απευθείας από τηλεοπτικούς σταθμούς, χάρη σε πλάνα που τράβαγαν εικονολήπτες από ελικόπτερα. Στα πλάνα φαίνεται μεταξύ άλλων το καφετί φορτηγό να κινείται έχοντας αναπτύξει ταχύτητα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με τις πίσω πόρτες του ανοιχτές, με περιπολικά της αστυνομίας να το καταδιώκουν.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την καταδίωξη στο Μαϊάμι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις