Site icon NewsIT

Μάικλ Μάντσεν: Ο σταρ του Kill Bill συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του

20.08.2024 | 12:38
Μάικλ Μάντσεν: Ο σταρ του Kill Bill συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του

Ο Μάικλ Μάντσεν συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (17.08.2024) με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας μετά από «μια διαφωνία μεταξύ» του ηθοποιού και της συζύγου του, Ντίννα Μάντσεν.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, όπως τα «Reservoir Dogs», «The Hateful Eight», «Once Upon a Time in Hollywood» και «Kill Bill», συνελήφθη στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με την κατηγορία πλημμελήματος. Ο Μάικλ Μάντσεν κατέθεσε εγγύηση 20.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος.

Στην προσπάθειά του να λύσει την «παρεξήγηση» έκανε μια ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε στο Variety ότι: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο».

Σύμφωνα με τις αρχές, δέχτηκαν κλήση στην οποία ανταποκρίθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Αυγούστου. Ο 66χρονος ηθοποιός συνελήφθη για πλημμέλημα στο σπίτι του σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα 243 που παραπέμπει σε περιστατικά βίας.

Την κλήση έκανε μια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι «ο σύζυγός της την έσπρωξε και την έκλεισε έξω από το σπίτι». Η γυναίκα αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η σύζυγος του ηθοποιού, DeAnna Madsen.

Kill Bill: Vol. 2 (2004) - That Woman Deserves Her Revenge Scene (1/12) | Movieclips

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Madsen πρωταγωνίστησε επίσης στο franchise ταινιών «Free Willy» ως Glen Greenwood, θετός πατέρας του πρωταγωνιστή Jesse Greenwood – τον ​​οποίο υποδύθηκε ο Jason James Richter στις τρεις πρώτες ταινίες από το 1993 έως το 1997.

Έχει επίσης εμφανιστεί στα «Thelma & Louise», «Sin City» και «Donnie Brasco», καθώς και στην ταινία του James Bond: «Die Another Day».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version