Κόσμος

Μακελειό στην Καλιφόρνια, με τέσσερις νεκρούς – Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα

Ακόμη μια αιματηρή επίθεση σοκάρει τις ΗΠΑ. Έγινε στην Καλιφόρνια, όπου άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα σε συγκρότημα με επιχειρήσεις, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους ένα παιδί!

Το νέο μακελειό έγινε στην πόλη Όραντζ της Καλιφόνρια, νότια του Λος Άντζελες. Εκτός από τους τέσσερεις νεκρούς, υπάρχουν και τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους ο δράστης που έχει συλληφθεί.

Δεν είναι γνωστές, ακόμα, πολλές λεπτομέρειες για το αιματηρό περιστατικό.

Εκείνο που έχει μεταδοθεί από τοπικά ΜΜΕ είναι πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών της αστυνομίας με τον δράστη.

Είναι το τρίτο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μετά την Ατλάντα με τους οκτώ νεκρούς και τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Μπόλντερ του Κολοράντο με 10 νεκρούς!

Η αστυνομία της Όραντζ ανέφερε μέσω Facebook ότι μέλη της έφθασαν στις 17:30 (τοπική ώρα) σε σημείο όπου είχε αναφερθεί πως «ακούγονταν πυρά» και «εντόπισε αρκετά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους νεκρούς».

Κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υπάρχει απειλή για τους πολίτες.

california massshooting california massshooting

Σύμφωνα με τον KNBC-TV, το συμβάν σημειώθηκε σε κτιριακό συγκρότημα όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις στην Όραντζ, πόλη που απέχει περίπου 30 μίλια (48 χιλιόμετρα) νοτιοανατολικά από το κέντρο του Λος Άντζελες.

california massshooting california massshooting

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά του αστυνομικού και έχει συλληφθεί. Άλλοι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα