Site icon NewsIT
15:51 | 13.06.16

Μακελειό στο Ορλάντο: Η “μητέρα” του Harry Potter θρηνεί ένα από τα “παιδιά” της

Newsit Newsroom

Συντετριμμένη η συγγραφέας του Harry Potter, J.K. Rowling από την σφαγή στο Ορλάντο ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία από έναν άνθρωπο που έπεσε νεκρός από τα πυρά του μακελάρη και κατά κάποιον τρόπο ήταν συνδεδεμένος μαζί της.

Ήταν μόλις 22 ετών. Ενα χαμογελαστό αγόρι. Ο Luis Vielma. Ο νεαρός, εργαζόταν στο θεματικό πάρκο του Harry Potter στα στούντιο της Universal. Ήταν, λένε όσοι τον ήξεραν ένα παιδί αστείο, γλυκό και καλό! Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τους άλλους να χαμογελούν.

Για το 22χρονο παιδί έγραψε ένα συγκινητικό ποστ η ίδια η J.K. Rowling «Ο Luis Vielma εργαζόταν στο θεματικό πάρκο του Harry Potter στην Universal. Ήταν μόλις 22 χρονών. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ J.K.ROWLING

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version